Studenten laten zich van hun creatieve kant zien

Creatief zijn; dat kunnen studenten Pedagogisch medewerker als de besten! Studenten die hun opleiding bij onderwijsbedrijf LeerPlekkey volgen, lieten dat afgelopen woensdag met veel plezier zien. Zij hielpen met de organisatie en invulling van de studiedag voor medewerkers van Kinderopvang Plekkey.

De studiedag voor medewerkers van Plekkey vond plaats op de Leusderweg, de locatie van de School voor Welzijn. Door docenten en studenten was een dagvullend programma bedacht waarvan niet alles van te voren bekend was. Zo werden de medewerkers in de middag verrast met interactieve escaperooms…

Fantasie
Dat begon met een sprookjesachtig verhaal over Walter en Dane McPlekkey die beide op verschillende manieren de dromen van kinderen wilden verwezenlijken. De onderlinge strijd voer ver… zo ver dat iedereen er bang van werd! De twee escaperooms waren de kille overblijfselen van de werkkamers van Walter en Dane. En daar moesten de medewerkers opdrachten vervullen om zich uit de kamers te bevrijden. Waarna de kamers voorgoed gesloten konden worden, zodat de kinderen hun dromen weer mogen uitspreken! 

Quote medewerker:

Afwisselend programma. Vooral de interactieve activiteiten super goed georganiseerd.


Serieuze noot
De studiedag had ook een serieuze noot. Vooral in de ochtend waren workshops en presentaties gericht op onderwerpen als samenwerking, besluitvorming op kantoor en pesten.

Op de studiedag leerden medewerkers elkaar, maar ook de studenten beter kennen. Voor iedereen een waardevolle en leerzame dag.

Afbeelding links: eerste jaars studenten niveau 4 geven een presentatie over pesten.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen