Skills Heroes The Finals: brons voor onze Pedagogisch Medewerker Janna!

Voor de Skills Heroes deelnemers was afgelopen vrijdagavond de ontknoping van drie dagen keihard strijden. In een bomvol en uitverkochte zaal met 3000 stoelen maakten presentators Tim Douwsma en Siham Raijoul de winnaars bekend. Voor onze student Janna was het feest. Zij wist een bronzen plak te bemachtigen in de strijd om de beste pedagogisch medewerker. 

Het is het tweede jaar dat de School voor Welzijn met een pedagogisch medewerker in de finale staat. Hoe dit komt? Wij hanteren als uitgangspunt ‘lerend werken en werkend leren’. Door de samenwerking met een groot aantal onderwijsbedrijven bieden wij onze studenten de mogelijkheid om te leren en te werken in de praktijk. Door deze manier van leren bieden we als MBO Amersfoort onze studenten een opstap naar een volwaardige rol in de maatschappij als vakman, werknemer en verantwoordelijke, zelfbewuste burger. Wij staan voor talentontwikkeling, en Janna is daar het perfecte voorbeeld van! 

We kunnen terug kijken op zeer succesvolle Nederlands kampioenschappen voor vakmensen Worldskills Netherlands. Wil je nog iets van de sfeer proeven? Bekijk hier onze aftermovie. 

       

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen