LeerPlekkey

Een LeerPlekkey voor jou?

Is werken met kinderen jouw passie? Wil je het liefst zoveel mogelijk leren in de praktijk? Dan is LeerPlekkey de plek voor jou! Bij MBO Amersfoort kun je de BOL opleiding tot Pedagogisch medewerker bij dit onderwijsbedrijf volgen. Je werkt dan drie dagen per week op een locatie van Plekkey en krijgt hier één dag per week les van docenten van MBO Amersfoort. De lessen sluiten aan op de praktijk op de groep. Zo ben je perfect voorbereid op werken in de kinderopvang!

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf LeerPlekkey

“LeerPlekkey is echt mijn plek! Ik heb het naar mijn zin in het team en leer elke dag wat!”
Talitha, 17 jaar

Plekkey Kinderopvang
Werken in de kinderopvang is geen kleinigheid. Een kind is voor ouders hun meest dierbare bezit. Als Pedagogisch werker heb je dus een grote verantwoordelijkheid. Plekkey biedt kinderopvang aan kinderen van 2 t/m 12 jaar. De locaties zitten verspreid over Amersfoort.

Heb jij een passie voor kinderen en wil je leren in de praktijk? Dan is LeerPlekkey de plek voor jou. Samen met docenten en werkcoaches bied jij de kinderen een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn.

Lerend werken en werkend leren
Bij LeerPlekkey leer je van mensen uit de praktijk in een persoonlijke en kleinschalige omgeving. Je werkt drie dagen per week. Eén dag per week krijg je les in een kleine groep op je leerplek. Je krijgt dan de theorievakken in het pedagogisch werk en de vakken Nederlands, Engels en Rekenen. Daarnaast werk je aan praktijkopdrachten. Werkcoaches van Plekkey begeleiden jou hierbij. Op de dagen dat je werkt is een docent van MBO Amersfoort aanwezig om jouw leerweg nauwkeurig te volgen. In het laatste jaar kies je zelf op welke leeftijdsgroep je afstudeert.

Plekkey heeft meerdere locaties, je leert gedurende een jaar op dezelfde locatie.

Wil jij tijdens jouw BOL opleiding tot Pedagogisch medewerker zoveel mogelijk leren in de praktijk? Meld je dan aan voor LeerPlekkey!

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf LeerPlekkeyMeld je snel aan!
Schrijf je in voor de BOL opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of voor Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker (niveau 4). Geef bij de inschrijving aan dat je bij LeerPlekkey je studie wilt volgen.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Marijke Meems (docent van MBO Amersfoort) via memm@mboamersfoort.nl of 06 15408555.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen