K’nijntje&Zippies

Werken met kinderen tot 13 jaar?

Je doet proefjes met de 4+kinderen, gaat samen koken, sporten of dansen. Je verzorgt de allerkleinsten, maakt samen muziek of gaat met ze naar de kinderboerderij. Alles om kinderen spelenderwijs te helpen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Altijd positief en respectvol. Mooi vak, toch? Dat leer je het liefst in de praktijk. Bij een onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort! Meld je aan voor een van deze twee opleidingen: Pedagogisch medewerker kinderopvang, niveau 3 (BOL, 3 jaar) of Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 (BOL, 3 jaar).

“Je leert meer in de praktijk dan uit een boek”
Esmeralda, 19 jaar

Je kunt nu ook in Soest bij een onderwijsbedrijf aan de slag: K’nijntje&Zippies. Je leert daar drie dagen in de week in de praktijk en een dag in de week krijg je les. Leren in de praktijk! Met collega’s en andere studenten. Zo weet je meteen wat jouw toekomstige baan precies inhoudt.

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf K'nijntje&ZippiesK’nijntje&Zippies
Bij K’nijntje&Zippies voelen de kinderen zich veilig, is het gezellig en worden ze spelenderwijs uitgedaagd. De (toekomstige) medewerkers spelen een belangrijke rol in de talent- en persoonlijkheidsontwikkeling van de kinderen. K´nijntje&Zippies biedt opvang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Kinderdagverblijf K’nijntje is er voor de 0- tot 4-jarigen en heeft vier leuke locaties in Soest. BSO Zippies heeft zeven uitdagende vestigingen voor zowel 4+- als 7+kinderen. Daar kunnen ze dagelijks uiteenlopende activiteiten doen: van sport tot creatief en van theater tot natuurworkshops.

Wat ga je leren?
Bij K’nijntje&Zippies leer je in de praktijk, van mensen uit de praktijk. Je leert bijvoorbeeld gesprekken voeren met kinderen, je observeert ze, speelt met ze en begeleidt ze. Je leert professioneel communiceren, samenwerken en activiteitenplannen maken. Je gaat werken op maandag, dinsdag en donderdag. Op die dagen is altijd een docent van MBO Amersfoort aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen. En elke week ga je een dag naar de School voor Welzijn van MBO Amersfoort. Daar krijg je de theorievakken in het pedagogisch werk en de vakken Nederlands, Engels en rekenen. Je krijgt ook praktijkopdrachten. Coaches van K’nijntje&Zippies begeleiden jou daarbij. Zie je jezelf al bezig? Meld je gauw aan! Want je leert het vak nergens zo goed als in de praktijk.

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf K'nijntje&Zippies

Zo meld je je aan!
Schrijf je in voor de BOL-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of voor Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). Bij je aanmelding geef je aan dat je je opleiding bij onderwijsbedrijf K’nijntje&Zippies wilt volgen.

Heb je nog vragen?
Mail of bel gerust met Karin Koornwinder via knke@mboamersfoort.nl of 06 27438981. Of met Marieke Mul via meml@mboamersfoort.nl of 06 15403184.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen