Helden opvang

Werken met kinderen tot 13 jaar?

Kinderen in een liefdevolle en veilig omgeving helpen ontwikkelen dat kan bij Helden Opvang! Voor 3 dagen in de week kun je aan de slag op één van onze gezellige kinderdagverblijflocaties of toffe bso’s, waar kinderen dagelijks uiteenlopende activiteiten doen: van sport tot creatief en van theater tot natuurworkshops. Leren in de praktijk, zo weet je meteen wat jouw toekomstige baan inhoudt.

De locaties zijn sfeervol, huiselijk en stijlvol ingericht en stralen rust en warmte uit. Onze (toekomstige) medewerkers zijn onze grote kracht. Zij doen hun werk met hart en ziel. Met enthousiasme en vakkennis en zorgen er voor dat je je echt thuis voelt.  

De kinderen voelen zich veilig en worden spelenderwijs uitgedaagd. Jullie spelen als toekomstige medewerkers een belangrijke rol in de talent- en persoonlijkheidsontwikkeling van de kinderen.

 

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf K'nijntje&ZippiesWat ga je leren?
Bij Helden Opvang leer je in de praktijk, van mensen uit de praktijk. Je leert bijvoorbeeld gesprekken voeren met kinderen, je observeert ze, speelt met ze en begeleidt ze. Je leert professioneel communiceren, samenwerken en activiteitenplannen maken. Je gaat werken op maandag, dinsdag en donderdag. Op die dagen is altijd een docent van MBO Amersfoort aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen. En elke week ga je een dag naar de School voor Welzijn van MBO Amersfoort. Daar krijg je de theorievakken in het pedagogisch werk en de vakken Nederlands, Engels en rekenen. Je krijgt ook praktijkopdrachten. Coaches van Helden Opvang begeleiden jou daarbij. Zie je jezelf al bezig en word jij onze nieuwe held? Meld je gauw aan! Want je leert het vak nergens zo goed als in de praktijk.

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf K'nijntje&Zippies

 

Zo meld je je aan!
Schrijf je in voor de BOL-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of voor Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). Bij je intakegesprek geef je aan dat je je opleiding bij onderwijsbedrijf Helden opvang wilt volgen.

Heb je nog vragen?
Mail gerust met Annelies Smit via asst@mboamersfoort.nl. Of met Marieke Mul via meml@mboamersfoort.nl of 06 15403184.