Leerbedrijf Helden Opvang

Werken met kinderen tot 13 jaar?

Iedere dag de kinderopvang nóg leuker, beter en educatiever maken met meer oog voor de natuur, buiten en duurzaamheid… Dat is waar Helden Opvang voor staat. Wil jij als toekomstige Pedagogisch medewerker je steentje bijdragen en een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar? Met de opleiding tot Pedagogisch medewerker bij MBO Amersfoort kan je alles wat je leert, direct in de praktijk brengen op de werkvloer! Bij Helden Opvang kom je terecht bij één van onze liefdevolle en warme Kinderdagverblijf locaties óf bij onze toffe BSO’s, waar kinderen dagelijks uiteenlopende activiteiten doen: van sport tot creatief en van theater tot natuurworkshops. Leren in de praktijk, zo weet je meteen wat jouw toekomstige baan inhoudt!

Waar staat Helden Opvang voor?

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten. We zijn trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen. Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Wij willen écht met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden waarin jouw initiatief en ideeën gewaardeerd worden.

Wat ga je in de praktijk leren?

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf K'nijntje&ZippiesAls Pedagogisch medewerker heb je een grote verantwoordelijkheid over de zorg en ontwikkeling van de kinderen. Onder begeleiding van onze werkcoaches en docenten van MBO Amersfoort leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om hier een bijdrage aan te leveren. Je leert bijvoorbeeld gesprekken voeren met kinderen, je observeert ze, je speelt met ze en begeleidt ze. Je leert professioneel communiceren, samenwerken en activiteitenplannen maken. Je werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Tijdens het werk kan je altijd je vragen stellen aan je werkcoach of aan je docent van MBO Amersfoort. Ieder week is er een lesdag op school waarin je theorievakken volgt van het pedagogisch werk en de vakken Engels, Nederlands en rekenen.

Leer in de praktijk bij onderwijsbedrijf K'nijntje&Zippies

Kom bij ons!
Schrijf je in voor de BOL-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of voor Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). Bij je intakegesprek geef je aan dat je je opleiding bij Leerbedrijf Helden Opvang wilt volgen.

Heb je nog vragen?
Mail gerust met Annelies Smit via asst@mboamersfoort.nl. Of met Marieke Mul via meml@mboamersfoort.nl of 06 15403184.